EENHOORN POPULAIR DEZE ZOMER

Deze eenhoorn kun je opblazen, dus altijd en overal een instant inclusief feestje

Dit is de nieuwe hit deze zomer aan de costa’s en zwembaden. De opblaasbare eenhoorn! Een reusachtige Pegasus waar met gemak twee personen relaxed op kunnen dobberen. Zo maak je van het water een inclusieve en vrolijke bedoening. En door de vele kleuren val je onmiddellijk op. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je dit symbool van tolerantie en verbinding nu meteen kunt bestellen.

Eenhoorns zijn de nieuwste rage onder millennials. Maar stiekem ook wel onder ouderen. Eigenlijk wil iedereen deze opblaasbare eenhoorn hebben. Jij bent nu de eerste. We hebben er nog maar een paar. Bestel er daarom nu snel eentje.

INCLUSIVITEIT

Het is zeker dat de eenhoorn deze zomer hét symbool van tolerantie, liefde, vrede, inclusiviteit en verbinding is. Wat is er leuker dan deze mooie Europese waarden onder te zon te vieren met je nieuwe vrienden en vriendinnen? Vrinden in alle huidskleuren van de regenboog. Uit alle windstreken. Van alle religies en afkomsten. Heteroseksueel of homoseksueel. Biseksueel of anders (LHBTI). Vrouw of man of transgender of in transitie.

Gegarandeerd resultaat dus. Want deze opblaasbare reuzeneenhoorn is voor iedereen plezier. Op, om en in het water. Eenhoorns maken van elk strand of zwembad een paradijs.

Hieronder lees je hoe leuk jouw zomer kan worden. Daaruit zul je kunnen opmaken waarom je deze zomer niet zonder tolerantie kunt.

Zorg dat je deze zomer de inclusiviteit overal viert. Op die manier neem jij het paradijs overal mee naartoe. Met deze eenhoorn kun je op de leukste manier aan verbinding werken. Wereldwijd. Ook daarom ben jij echt een goede wereldburger. Als mensen jou zien met deze eenhoorn weten ze dat je tolerant en liefdevol bent.

Leve het wereldburgerschap! Vier verbinding en inclusiviteit! Kies voor tolerantie! Omarm de dialoog! Laat de eenhoorn jouw symbool van pure liefde zijn deze zomer!

Bestel nu!

 

 

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons.

Shopping cart

×